måndag 3 mars 2014

Mycket träning och lite tårta och knasigheter

Tänkte jag ska lägga upp lite bilder snart. Men just nu tar jag bara bilder med min mobil, så jag lägger ju aldrig över dem på datorn..

Nu är det söndag igen vilket betyder att det är skola imorgon igen... Trots att skolan inte spelar någon roll så finns det allt lite söndagsångest på söndagar...

I måndags efter skolan var det ju träning, intervallträning och styrka. De 2 första veckorna av träningen ska bara var kondition och styrka.. Efter träningen kom Kristy och plockade upp mig och vi åkte hem. Efter att jag hade duschat och ätit åkte jag till Young life och vi hade American theme så vi hade rött, blått och vitt på oss och så lekte vi lekar.

På tisdagen hade jag en presentation i engelskan, jag snackade om kapitalism vs socialism. Jag blev så inne i mitt ämne att jag drog över typ 5 min på min tid, men det gör ju inte mig något eftersom det inte spelar någon roll vilket betyg jag får!! På träningen körde vi intervallträning i ett 7 vånings högt trapphus. Jobbigt, men bra träning! Efter träningen när jag och Pia var på väg in till omklädningsrummet så mötte vi Pias gamla coach som hon hade i höstas. Hon berättade för honom att våran tränare hade sagt till oss att vi inte behöver tävla om vi inte vill, men Pias gamla coach blev arg när hon sa det och han betedde sig faktiskt elakt mot henne. Pia blev ledsen och när vi kom in i omklädningsrummet så började hon gråta. Dagen efter på träningen så hörde vi av några tjejer att denna coach, som också är lärare på skolan hade förlöjligat Pia inför hela hans klass och berättat att hon började gråta för att hon inte ville tävla. När jag fick höra det blev jag så arg inombords. Så himla dåligt gjort av honom!! I alla fall, efter träningen på tisdagen gick jag hem till Em för att få skjuts hem till mig. Jag spelade lite piano och duschade och åt och sedan åkte jag till youth group i kyrkan. Vi var down town och det var typ bildjakt. Vi fick olika saker vi skulle hitta och ta kort på och den grupp med mest bilder vann. Min grupp vann inte... Men det var kul ändå!!

På onsdagen körde vi lite löpning och sedan började vi öva på att hoppa i sanden. Det var faktiskt väldigt kul att få hoppa igen. Jag har ju inte hoppat längdhopp sen i 9an tror jag. Efter träningen åkte jag hem och bara tog det lugnt ett tag innan jag var tvungen att åka tillbaka till skolan för att gå på ett möte som alla som tränar en sport måste göra. De sa nog inget jag inte redan visste, så i mina ögon var det helt bortkastad tid, men det var säkert bra för andra...

På torsdagen lärde jag Kevin i min study hall lite svenska. Det var så kul att lyssna på, eftersom uttalet låter hemskt! Och när jag försöker lära andra personer svenska inser jag att vi har många svåra ljud att uttala..
På träningen blev det mer intervaller och efter det hoppade vi 3-steg. Tränaren berömde faktiskt mig för att jag har bra teknik. Jag antar att lite sitter kvar sedan jag tränade hemma. I slutet av träningen började det regna så vi fick gå hem lite tidigare. Senare på kvällen var det Campainers och efter det åkte jag hem och la mig.

På fredagen regnade det hela dagen, så vi var på gymmet på träningen, väldigt inaktiv träning för vår del men men.. Efter träningen kom Kristy och plockade upp mig och efter att jag hade duschat kom Pia och Natalie över och vi bakade muffins och kollade på film. Muffinsarna blev misslyckade. Konsistensen påminde om de muffinsarna som jag tog till kyrkan en gång... Hemskt!! Jag gick och la mig typ vid 1 och somnade direkt!
Förövrigt så fick jag mina flygbiljetter hem också. Jag kommer lämna Chico kl 06.00 den 10 juni och så kommer jag landa i Göteborg kl 18.45 den 11 juni. Min flygtid utan tidsskillnad är 28 timmar... segt..

På lördagen gick jag upp och åt frukost, havregrynsgröt, första gången sedan jag kom hit!! Jag kollade lite på "say yes to the dress" och efter det kom Erika och plockade upp mig och vi åkte hem till Natalie och hade "the finer things". Erika hade gjort en citron och mandel tårta, supergod!! Efter att vi hade ätit och pratat ett bra tag så åkte vi till Kohl's, som är en affär som säljer märkes grejer billigt. Jag köpte en jättegullig klänning, för 10 dollar (65 kr) ett rent klipp!! Efter Kohl's körde Erika hem mig och jag hängde hemma resten av kvällen.

Idag, söndag vaknade jag vid 9 för att åka till kyrkan för att förbereda för en Fiesta som vi skulle ha för att samla in pengar till våran missionsresa till Mexiko. Jag var där till 2 tror jag och efter det åkte jag och Tom till köpcentret och jag lämnade tillbaka en klänning jag köpte för några veckor sedan. Efter det kom Erika och hon och jag åkte till bion och kollade på bio. Vi hade tänkt och trodde att vi skulle gå på en film om Noas ark, men det visade sig vara en film om Jesus. Vi gick helt enkelt på fel film... Men men, en bio kostar bara 40 kr, så det är ju ingen big deal... Efter det körde Erika hem mig och nu har jag varit hemma ett tag och ska gå och lägga mig precis. Dock ska jag nog kolla på ett avsnitt svensson svensson först. De gamla avsnitten är så himlans bra! Jag skrattar hela tiden!
Förövrigt så åker jag till Mexiko om 12 dagar, Yosemite om 25 dagar och till Las Vegas och träffar Sara och Linus om 36 dagar och till LA och träffar Emanuel och resten av familjen om 40 dagar. Tiden brar springer iväg!!

Hejsvejs!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar